Tweelingziel

Een ontmoeting met je tweelingziel is bijzonder en onvergetelijk, maar ook heftig en emotioneel. Het is een diepgaande levens veranderende ervaring met verstrekkende gevolgen.

Onze tweelingziel heeft dezelfde energietrilling. Het is ons spiegelbeeld. Onze ziel is ooit ontstaan als een mannelijk en vrouwelijk geheel. Die twee delen zijn gescheiden en evolueren ieder op hun eigen (verschillende) wijze in een lichaam.

Innerlijk blijven de zielen zich elkaar herinneren en blijven ze verbonden met elkaar. Ook blijft er een (onbewust) verlangen naar een hereniging.

Wanneer een persoon spiritueel gegroeid is en een bepaalde trillingsfrequentie heeft bereikt, dan kan er tijd en ruimte ontstaan voor het ontmoeten van de tweelingziel. Er zal meteen herkenning zijn en een enorme aantrekkingskracht.

Je tweelingziel ontmoeten voelt als een droom die uitkomt. Het is een overweldigende ervaring. Er is een innerlijk weten wanneer je je tweelingziel ontmoet. Er is een gevoel van onvoorwaardelijke liefde, eenheid en verbondenheid.

Jullie levens lijken verweven met elkaar. Het ontmoeten van onze tweelingziel heeft ook een keerzijde. Het kan ook een tijd van botsingen, confrontaties en het ervaren van oude pijn betekenen, want je bent elkaars spiegel. Het is meestal het begin van een intens transformatieproces. Met het doel om ooit weer samen te smelten.