Cursus en workshop

Workshop Engelen van de Elohim

In deze workshop krijg je informatie over de engelen van de Elohim. Waarom ze er juist nu in deze tijd van grote veranderingen steeds meer zijn om ons te ondersteunen. In deze tijd van klimaatveranderingen, extreme ontbossing, milieuproblemen, crises en oorlogen.

Over wat hun taken precies zijn… hun werkwijze en verschijningsvorm. Hoe ze de mensheid in contact brengen met hun ziel en ons de verantwoordelijkheid voor onze aarde en onszelf bijbrengen.

Tijdens meditaties zul je deze diep en intense verbinding ervaren. Je ontvangt informatie over de kleurenstralen van de Elohim en andere groepen. Tevens wordt je afgestemd op de Elohim-engelenenergie, wat je zal ondersteunen op je spirituele pad.

Reiki- cursus

Reiki is een samenstelling van twee Japanse woorden. Rei betekent Universeel of Kosmisch. Ki betekent levensenergie.

Levensenergie is afkomstig uit de Bron die ook wel, God , Bewustzijn of Nulpuntenergie wordt genoemd. Het is de essentiële levensenergie van het Universum.

Ingewijd worden in Reiki betekent verbonden worden met de Bron van alle universele energie, met Liefde.

Reiki is een spirituele weg die je gaat bewandelen….er zullen veranderingen plaatsvinden in je leven…je leven krijgt meer diepgang en glans. Met het ontvangen van een Reiki-inwijding wordt de ontvanger een kanaal van deze universele genezende energie. De krachtig helende energie wordt doorgegeven d.m.v handoplegging.

Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Een Reiki behandeling  werkt helend en diep ontspannend. Er vindt genezing plaats op fysiek,mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je geeft de energie door, dus het kost je zelf geen energie.

Het is overigens geen vervangende therapie voor medische zorg ( raadpleeg altijd eerst een arts bij serieuze klachten ).

Er zijn drie graden in Reiki

Reiki 1 is er voor jezelf
Je chakra’s worden gezuiverd de eerste 21 dagen en je bent meteen in staat om mensen, dieren en planten te behandelen.

Reiki 2
Bij Reiki 2 neemt de energie in intensiteit toe en er vindt een emotionele zuivering plaats. Je leert op mentaal niveau te genezen, je leert te behandelen op afstand en meerdere mensen tegelijk.

Reiki 3 is het Master niveau
Je zult dan al je kennis en ervaringen rond Reiki kunnen onderwijzen aan anderen. Ook ben je nu in staat om zelf mensen in te wijden. Je bent nu in staat om een complete Reiki-behandeling te geven, intuïtief en in samenwerking met jouw Gidsen.

Workshop Akashakronieken voor jezelf

Akasha komt uit het Sanskriet en betekent oersubstantie, ether of hemel. Andere namen voor de Akashakronieken is “ het boek des levens ”, het collectief bewustzijn, de kosmische geest of collectief energetisch geheugen. Het is een universeel archief waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden opgeslagen zijn. Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard.

Tot op heden hadden alleen de verlichte meesters toegang tot de Akashakronieken. Nu is het voor iedereen toegankelijk.

Wat kan de Akashakronieken voor jou betekenen?

De Akashakronieken bieden jou een bijzondere en interessante gelegenheid en plek waar je overzicht en antwoorden zult vinden. De Akashakronieken geeft je belangrijke inzichten en boodschappen en kan je helpen inspiratie te vinden voor je eigen spirituele pad om zo een beter perspectief te ontwikkelen van wie je bent en wat de reden en zin is van je bestaan. Een heldere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke maar ook je spirituele ontwikkeling.

Tevens kan het inzichten bieden in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is helemaal voor jou alleen en gaat over jou verleden, heden en toekomst…maar ook over jou in relatie tot anderen.

Het zou toch mooi zijn als je voor het lezen van je Akasha kronieken en dus je levensboek niet afhankelijk bent van anderen?

Dat je zelf je eigen levensboek vast kunt lezen zonder dat je daar iemand anders voor nodig hebt?

Je kunt daarvoor de workshop Akashakronieken volgen bij mij.